FORGOT YOUR DETAILS?

Vreți să fiți la curent cu ultimele produse?

Citește mai mult+

Inconfundabila piatră de Viștea

Inca din 1996 cand piatravistea.ro a fost infiintat, prelucram piatra de Vistea (calcarul de Vistea) in orice fel imaginabil pentru a da nastere minunatelor seminee, sculpturi, elementelor de decor sau inconfundabila Piatra de Vistea.

PRODUCEM

Prelucram din piatra naturala de Vistea: placari cu piatra naturala, blocuri piatra naturala, lastre, placaje, pardoseli, balustrade, trepte, glafuri, sculpturi, coloane, capiteluri si multe altele.

Clasic si elegant

Placarile cu piatra dainuie in timp, sunt solide si sunt folosite la fatade, garduri, trepte , seminee, suporti, la piscine sau sculpturi. Aspectul tridimensional este evidentiat cu adevarat de minunata piatra de Vistea pe care o prelucram in conformitate cu cerintele dvs.

Piatra naturală de Viștea este caldă, elegantă, modernă și clasică în acelși timp

arată minunat în casa sau biroul dvs., în construcții publice sau eclesiastice

Radu C.-Manager
Am folosit piatra decorativă de Viștea la placarea a doi pereți din locuință. Acuc o caldură aparte casei și o imagine eleganta în același timp.

procedeul nostru de muncain 3 pasi

DESPRE NOI +

PLANIFICARE SI STRATEGIE

Aratati-ne planurile constructiei si va ajutam sa alegeti piatra portivita.

PRODUCTIE

Vom prelucra piatra in conformitate cu cerintele dvs. in termenul stabilit.

Livrare

In functie de posibilitati vom livra piatra la locatia dvs. de constructie .

PIATRA VISTEA, PIATRA NATURALA VISTEA, PIATRA ORNAMENTALA, GLAFURI DIN PIATRA, PLACAJJE CU PIATRA, PIETRE FUNERARE, MONUMENTE FUNERARE, PIATRA DE VISTEA, PIATRA NATURALA DE VISTEA, TREPTE, BALUSTRADE, COLOANE, CAPITELURI
TOP